RADIOBUS

struja- radovi na mreziNaselje Gaj neće imati sutra 24.juna, obavestili su nas iz Elekrovojvodine. U Gaju neće biti električne energije u vremenskom periodu od 8:30h do 14h.

utorak, 23 jun 2020 09:11
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

NSZ-latNacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će danas, 23.juna, biti isplaćena redovna novčana naknada nezaposlenim licima za maj mesec. Privremena novčana naknada za osobe koje žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije biće isplaćena sutra 24.juna.

utorak, 23 jun 2020 07:39
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

struja 180607U selima Pločica, Skorenovac i Brestovac neće biti struje ovog četvrtka (11.juna). U nastavku pogledajte tačno vreme planiranog isključenja električne energije:

Меsto

Opis

Datum

Vreme

Pločica, Skorenovac i Brestovac

Celo selo

11.06.2020.

08:00-08:30

Pločica, Skorenovac i Brestovac

Celo selo

       11.06.2020.

14:00-14:30

Skorenovac

Celo selo

       11.06.2020.

08:30-14:30

utorak, 09 jun 2020 06:41
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

bankaBanka Poštanska štedionica na svom sajtu objavila je datume isplate penzija za korisnike usluga ,,Penzija unapred“, kao i za korisnike samostalnih delatnosti i vojnih i poljoprivrednih penzija.

Prema obaveštenju banke, danas će početi isplata penzija za korisnike usluge ,,Penzija unapred“ iz kategorije samostalnih delatnosti, utvrđena za 1.jun. Korisnici ove usluge sredstvima po osnovu iste mogu raspolagati na šalterima Banke, putem POS uređaja na prodajnim mestima, na preko 500 bankomata u mreži Banke, bankomatima pošte i bankomatima drugih banaka, kao i putem elektronskih plaćanja na Homeb@nking i MobiBank PŠ sistemu.

Banka Poštanska štedionica obaveštava da je isplata penzija za korisnike usluge "Penzija unapred" iz kategorije vojnih i poljoprivrednih utvrđena za 02.06.2020. godine. Korisnici ove usluge sredstvima po osnovu iste mogu raspolagati na šalterima Banke, putem POS uređaja na prodajnim mestima, na preko 500 bankomata u mreži Banke, bankomatima pošte i bankomatima drugih banaka, kao i putem elektronskih plaćanja na Homeb@nking i MobiBank PŠ sistemu. Istog datuma, 2.juna, počeće isplata penzija za korisnike samostalnih delatnosti za maj 2020.

U sredu 3.juna biće uplaćena penzija korisnicima usluge "Penzija unapred" iz kategorije fonda zaposlenih.

Za sredu, 5.jun, najavljena je isplata vojnih i poljoprivrednih penzija za maj mesec. Klijenti banke, korisnici ovih penzija, novac mogu da podignu na šalterima svih ekspozitura.

ponedeljak, 01 jun 2020 06:45
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

OPŠTINAKOVINZbog radova na mreži u prvoj nedelji juna doćiće do isključenja električne energije u našoj opštini, saopštili su iz Elektrovojvodine.

U naselju Pločica neće biti struje u sredu 3.juna od 09:30h do 14h. Cela opština Kovin, Dolovo i Brestovac ostaće bez struje, u subotu 6.juna, u 08h do 16h. U slučaju vremenskih neprilika, radovi mogu biti otkazani, a u slučaju ranijeg završetka radova ED zadržava pravo da uključi napajanje korisnika, pre planiranog termina.

 

 

sreda, 27 maj 2020 06:35
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

kovinvremePrema sezonskoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) očekuje nas topao jun, uz manje padavina. Na osnovu postojećeg prognostičkog materijala ukazuje se da će u celoj Srbiji srednja sezonska temperatura vazduha tokom letnjeg perioda biti za 1,5°C do 2,5°C iznad višegodišnjeg proseka. U prvim junskim danima ima izgleda da će srednje nedeljne temperature biti u granicama, a u Vojvodini, većem delu Šumadije, Jugozapadnoj i Jugoistočnoj Srbiji iznad višegodišnjeg proseka

U većem delu Srbije se predviđa da će letnja suma padavina biti ispod ili u granicama višegodišnjeg proseka. U narednom periodu očekuje se toplije i suvlje, a u brdsko-planinskim predelima Jugozapadne Srbije toplije i prosečno vlažno vreme za ovo doba godine.

JUN 2020:   Topliji jun uz manje padavina. Ipak, junska količina padavina u granicama višegodišnjeg proseka.

Srednja minimalna temperatura vazduha u junu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.6ºS u odnosu na višegodišnji prosek. U cloudsBeogradu i široj okolini predviđa se vrednost junske srednje minimalne temperature vazduha od 17.3ºS. Maksimalna temepratura vazduha biće oko 28 ºS. Mesečna suma padavina tokom juna biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 9 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

JUL 2020:   Topliji i suvlji jul. Toplotni talasi.

Srednja minimalna temperatura vazduha u julu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 2.5ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Predviđa se vrednost julske srednje minimalnte temperature oko 20 ºS. Srednja maksimalna temperatura vazduha u julu biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 3.4ºS Mesečna suma padavina tokom jula biće ispod višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku za oko 22 mm nižim u odnosu na višegodišnji prosek.

AVGUST 2020:   Nastavak toplog leta. Topliji i suvlji avgust. Toplotni talasi.

Srednja minimalna temperatura vazduha u avgustu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.2ºS u odnosu na višegodišnji prosek. U Beogradu i široj okolini predviđa se vrednost avgustovske srednje minimalne temperature vazduha od 18.9ºS. Srednja maksimalna temperatura vazduha tokom avgusta biće oko 31.3ºS. Mesečna suma padavina tokom avgusta biće ispod višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 22 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

petak, 22 maj 2020 09:04
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

NSZ-latNacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne i privremene novčane naknade za april 2020.

Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena u petak 22. maja, dok će privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije biti isplaćena u subotu 23. maja 2020. godine, navodi se u saopštenju.

petak, 22 maj 2020 07:09
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

dinars

Na sajtu Banke Poštanska štedionica a.d. objavljene su informacije o današnjim uplatama. U nastavku pogledajte koje su isplate najavljene za 20.maj.

 

 

 

  • Isplata novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade (pravo po Zakonu o socijalnoj zaštiti) za april 2020. za Srbiju i Kosovo i Metohiju.
  • Isplata osnovnih invalidskih primanja vojnih invalida i korisnika porodične invalidnine za april 2020.
  • Isplata dečijeg dodatka za april 2020. za Srbiju i Kosovo i Metohiju.
  • Isplata roditeljskog dodatka za april 2020. za Srbiju i Kosovo i Metohiju.
  • Isplata dodatka za negu i pomoć drugog lica za april 2020. za Srbiju i Kosovo i Metohiju.
  • Isplata novčane naknade za rad hranitelja i naknade za izdržavanje korisnika na porodičnom smeštaju za april 2020.

Kako je ranije najavljeno iz Ministarstva finansija do srede će svi penzioneri dobiti jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra. U četvrtak počinje isplata 100 evra primaocima novčane-socijalne pomoći, a od 25.maja isplata za sve ostale punoletne građane koji su se prijavili.

Podsetimo, poslednji rok za prijavu novčane pomoći od 100 evra je 5.jun. Svim građanima novac će biti uplaćen do 7.juna. Zainteresovani se mogu prijaviti preko sajta Uprave za trezor ( idp.trezor.gov.rs.) ili putem call centra na telefon 0800 101 100.

sreda, 20 maj 2020 06:07
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

NSZ-latNacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će danas biti izvršena isplatu posebne novčane naknade za april mesec. Isplata će biti obavljena preko tekućih računa korisnika kod poslovnih banaka.

četvrtak, 14 maj 2020 10:10
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

kovinopstinaUkidanjem vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, stekli su se uslovi za nastavak rada sa strankama. OU Kovin i JP ,,Kovinski komunalac“ obaveštavaju da od 11.maja rade u punom kapacitetu.

Radno vreme pisarnice Opštinske uprave je svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 časova. Poslovi koji su se do sada obavljali isključivo putem pisane ili elektronske pošte, ili telefonskim putem, nastavljaju da se obavljaju neposrednim kontaktom između stranaka i zaposlenih, uz obaveznu primenu svih preventivnih mera od uticaja na bezbednost i zdravlje zaposlenih i korisnika , a posebno onih koji se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 : držanje socijalne distance od 2 metra, upotreba zaštitnih sredstava tj. maski i rukavica, kao i mera koje se odnose na maksimalan broj lica koja mogu da borave u zatvorenom prostoru, polazeći od delatnosti i funkcionalnog uređenja prostora, posebno sa aspekta organizacije rada u uslovima epidemije. Svi koji imaju potrebu dolaska u zgradu opštine Kovin moraju nositi zaštitne rukavice i maske, navodi se u saopštenju OU Kovin.

Obaveštavaju se gradjani-korisnici usluga da od ponedeljka 11.05.2020. JP"Kovinski Komunalac" nastavlja rad punim kapacitetom, tj.počinje sa radom i šalterska sluzba-blagajna gde se mogu uplatiti računi za komunalne usluge, uz poštovanje preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, kojima se osigurava bezbednost zaposlenih i bezbednost korisnika usluga. Na ulazu ce biti postavljena dezo barijera, odnosno podmetač natopljen dezinfekcionim sredstvom – hlornim preparatima. Mole se gradjani da poštuju i pravilo o fizičkoj udaljenost od najmanje dva metra i nose zaštitnu opremu, saopštili su iz komunalnog preduzeća.

petak, 08 maj 2020 10:39
Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Napisao
Opširnije... 0

radiobus 2005 - 2014

Vrh Desktop version